Artikel
1
1
In deze regeling wordt verstaan onder:
plaats waar gehakt vlees of vleesbereidingen worden bereid;
de Voedsel en Waren Autoriteit;
richtlijn nr. 71/118/EEG van de Raad van de Europese Unie van 15 februari 1971 inzake gezondheidsvraagstukken op het gebied van het handelsverkeer in vers vlees van pluimvee (PbEG L 55);
richtlijn nr. 77/96/EEG van de Raad van de Europese Unie van 21 december 1976 inzake het opsporen van trichinen bij de invoer van vers vlees van varkens, huisdieren, uit derde landen (PbEG L 26).
2
Bij de microbiologische beoordeling van monsters wordt in deze regeling verstaan onder:
aantal eenheden in het monster.
bovengrens. Alle uitslagen die lager zijn worden als bevredigend beschouwd.
bovengrens van aanvaardbaarheid. Een hogere uitslag wordt niet meer bevredigend geacht. De waarden van M worden vastgesteld op 10 m bij telling in vast milieu en op 30 m bij telling in vloeibaar milieu.
aantal eenheden van het monster met waarden tussen m en M.