Artikel
1
1
In deze regeling wordt verstaan onder:
-
a
melk: melk bestemd voor de bereiding van producten op basis van melk, bedoeld in artikel 1, onder k, van het Warenwetbesluit Zuivel;
-
b
geheel gedehydrateerde melk: de poedervormige waar die rechtstreeks wordt verkregen door het onttrekken van water aan:
-
1°
melk;
-
2°
geheel of gedeeltelijk afgeroomde melk;
-
3°
room; of
-
4°
een mengsel van de onder 1°, 2° en 3° bedoelde waren; met een vochtgehalte van het eindproduct van ten hoogste 5,0 gewichtsprocent;
-
1°
-
c
gedeeltelijk gedehydrateerde melk: de vloeibare, al dan niet gesuikerde waar, die rechtstreeks wordt verkregen door het gedeeltelijk onttrekken van water aan:
-
1°
melk;
-
2°
geheel of gedeeltelijk afgeroomde melk; of
-
3°
een mengsel van de onder 1° en 2° bedoelde waren; waaraan eventueel room of geheel gedehydrateerde melk zijn toegevoegd, met dien verstande dat de hoeveelheid toegevoegde geheel gedehydrateerde melk in het eindproduct ten hoogste 25% bedraagt van het totale gehalte aan van melk afkomstige droge stof;
-
1°
-
d
sacharose: halfwitte suiker, witte suiker, of geraffineerde witte suiker.