Artikel
1
1
In dit besluit wordt verstaan onder:
-
a.
suiker: gezuiverde en gekristalliseerde sacharose;
-
b.
vloeibare suiker: waterige oplossing van sacharose;
-
c.
vloeibare invertsuiker: waterige oplossing van door hydrolyse gedeeltelijk geïnverteerde sacharose;
-
d.
invertsuikerstroop: waterige, eventueel gekristalliseerde oplossing van door hydrolyse gedeeltelijk geïnverteerde sacharose;
-
e.
glucosestroop: gezuiverde en geconcentreerde waterige oplossing van voedingssuikers, verkregen uit zetmeel of inuline;
-
f.
dextrose: gezuiverde en gekristalliseerde D-glucose;
-
g.
fructose: gezuiverde en gekristalliseerde D-fructose;
-
h.
verordening (EG) 1265/69: verordening (EEG) nr. 1265/69 van de Commissie van de Europese Gemeenschappen van 1 juli 1969 betreffende de methoden welke van toepassing zijn bij de bepaling van de kwaliteit voor door de interventiebureaus gekochte suiker (PbEG L 163).
2
Dit besluit is niet van toepassing op in paragraaf 2 bedoelde waren in de vorm van poedersuiker, kandijsuiker of suikerbroden.