Regeling delegatie Stichting Fonds MKZ-AI

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

Besluit:

Artikel

1

In deze regeling wordt verstaan onder Stichting: Stichting Fonds MKZ-AI.

Artikel

2

Artikel

3

De subsidieverstrekking geschiedt:

  • a.

    indien de aanvraag is gedaan ten behoeve van een agrarische ondernemer, in overeenstemming met:

    • de Communautaire richtsnoeren voor staatssteun in de landbouwsector (PB C 28, 1 februari 2000);

    • de Communautaire richtsnoeren voor reddings- en herstructureringssteun aan ondernemingen in moeilijkheden (PB C 288, 9 oktober 1999).

  • b.

    indien de aanvraag is gedaan ten behoeve van een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf die niet actief is in de transportsector, in overeenstemming met:

    • de Verordening (EG) nr. 70/2001 van de Commissie van de Europese Gemeenschappen van 12 januari 2001 betreffende de toepassing van de artikelen 87 en 88 van het EG-Verdrag op staatssteun voor kleine en middelgrote ondernemingen (PbEG L 10).

    • de Verordening (EG) nr. 69/2001 van de Commissie van de Europese Gemeenschappen van 12 januari 2001 betreffende de toepassing van de artikelen 87 en 88 van het EG-Verdrag op de minimis-steun (PbEG L 10).

  • c.

    indien de aanvraag is gedaan ten behoeve van een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf die actief is in de transportsector, in overeenstemming met:

    • de Communautaire richtsnoeren voor reddings- en herstructureringssteun aan ondernemingen in moeilijkheden (PB C 288, 9 oktober 1999).

Artikel

4

Artikel

5

Artikel

6

Aanvragen voor subsidie door ondernemers die zijn getroffen door de Aviaire Influenza Epidemie 2003 kunnen worden ingediend tot en met 31 augustus 2004.

Artikel

7

Artikel

8

Artikel

9

Deze regeling wordt aangehaald als: Regeling delegatie Stichting Fonds MKZ-AI

Artikel

10

Deze regeling treedt in werking met ingang van de tweede dag na dagtekening van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot 13 juli 2001.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,C.P.Veerman